TUI udvider samarbejdet med lavprisflyselskaber

TUI udvider samarbejdet med lavprisflyselskaber

Nu har TUI’s danske gæster flere valgmuligheder og større fleksibilitet, når de booker en pakkerejse. Gennem nye samarbejder med lavprisflyselskaber øges flymulighederne for TUI’s rejsende fra Københavns Lufthavn.

Dette efterår tilføjer TUI flere nye ruter med lavprisflyselskaberne Easyjet, hvilket betyder flere direkte fly til Europa og mere fleksible rejsemuligheder for rejseselskabets gæster. Det udvidede flyprogram supplerer det allerede omfattende og voksende udvalg af TUI’s egne flyvninger og eksisterende forbindelser med partnere. Fra Københavns Lufthavn er det i første omgang kun afgange med EasyJet, der lanceres i Danmark, mens Eurowings-afgange er tilføjet på andre nordiske markeder.

”Ved at udvide vores samarbejde med lavprisflyselskaber styrker vi vores strategiske fokus på vækst inden for pakkerejser med rutefly. Et bredere udvalg betyder både, at vores eksisterende gæster har flere valgmuligheder, når de sammensætter en pakkerejse, og at vi kan nå en bredere målgruppe af gæster,” siger Tommy Serban, kommerciel direktør hos TUI i Norden.

Nye lavprisforbindelser med easyJet fra Københavns Lufthavn:
Amsterdam, Berlin, Paris-Charles de Gaulle, Lissabon, Lyon, Milano-Malpensa, Edinburgh, London-Gatwick

Share