Liseberg i Göteborg holder åbent i den danske efterårsferie

Liseberg i Göteborg holder åbent i den danske efterårsferie

Sveriges førende forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, udvider fejringen af Halloween og retter blikket mod Danmark. For første gang holder Liseberg særligt Halloween-åbent i den danske efterårsferie. Hele parken er åben i weekenderne, og Lisebergs Kaninland er desuden åbent i hverdagene. Det betyder flere åbningsdage end nogensinde før og nye oplevelser for Lisebergs gæster.

Den danske efterårsferie er lige på trapperne, og hos Liseberg har man særligt fokus på de danske børn og barnlige sjæle, som vil tage en hyggelig og gyselig tur i den Halloween-pyntede park. De besøgende bliver mødt af hyggelig uhygge, fugleskræmsler, slikmysterier og 30.000 græskar.

Hele Liseberg er åbent med fuldt Halloween-program og en masse skræmmende og sjove forlystelser både i den første og sidste weekend i efterårsferien. I hverdagene, mandag til torsdag i efterårsferien, holder Lisebergs Kaninland, der er særligt hyggeligt for de mindre børn, desuden åbent.

”Vi skal selvfølgelig holde åbent, når vores danske naboer holder efterårsferie, så de kan komme og besøge Liseberg og Gøteborg, som har så meget at byde på. Og i år er der virkelig en god grund til at blive et par dage ekstra,” siger Robert Arvidsson, kommerciel direktør i Liseberg.

Halloween i Kaninlandet 14.-17. oktober er et nyt initiativ, der skal give de danske familier flere muligheder for at besøge parken. Kaninlandet vil være åbent med fuld Halloween-udsmykning og masser af hygge – lige til en efterårstur.

Liseberg slår portene op for hele parkens Halloweensæson 4. oktober og holder åbent helt til 3. november i alle weekender samt hele uge 44. I uge 42 er Kaninlandet desuden åbent mandag-torsdag. 

”Vi vil gerne tiltrække flere besøgende fra Danmark med en oplevelse og et prisniveau, som er attraktivt for danskerne. Rejseafstanden til Gøteborg er kort fra det meste af Danmark, og alligevel får man en oplevelse af at have oplevet noget anderledes,” siger Robert Arvidsson, kommerciel direktør i Liseberg.

Lisebergsparken har i alt fem spøgelseshuse, to skrækområder, 35 forlystelser, 250 gyserskuespillere, 30.000 græskar og trick-or-treat for alle børn i Kaninlandet. De besøgende kan selv vælge, hvor meget gys og uhygge de vil opleve.

Share