Direkte charterfly til Calabrien

Direkte charterfly til Calabrien

Rejseselskabet TUI lancerer direkte charterflyvninger til Calabrien, en italiensk region der fortryller besøgende med sin autentiske italienske atmosfære og betagende landskaber. I TUIs udvalg finder du den charmerende Tropea, historisk rige Pizzo og Capo Vaticano, som er kendt for sine smukke strande.

Calabrien er den sydligste del af Italien, beliggende på den solrige spids af den støvleformede halvø. Regionen er bjergrig og frodig, men byder også på storslåede strande, ofte i afsidesliggende bugter. Atmosfæren er ægte italiensk – charmerende delikatessebutikker, hyggelige caféer og smalle, historiske gyder. I de små byer og landsbyer, der ligger på bjergplateauer, har man mulighed for at beundre det dybblå Tyrrhenske Hav og de fjerne Lipari-øer og Sicilien.

”Vores nordiske gæster elsker Italien, og vi vil gerne tilbyde dem det bredest mulige udvalg af destinationer. Til næste sommer tilføjer vi flere nye destinationer, som vores gæster kan vælge imellem. Direkte charterflyvninger til Calabrien og dens betagende, maleriske landsbyer er en del af denne udvidelse af vores ferieportefølje,” siger Tommy Serban, kommerciel direktør hos TUI.

I Calabrien tilbyder TUI rejser til Tropea, Pizzo og Capo Vaticano. Direkte ferieflyvninger til Calabrien er tilgængelige for TUIs gæster fra København med første afgang d. 11. juni 2025 til og med d. 30. juli 2025.

TUI tilbyder i alt 22 forskellige hoteller at vælge imellem, herunder flere velkendte TUI-hotelbrands som TUI Blue, Blue Star, TUI Suneo og TUI Magic Life.

Rig på oplevelser: Tropea, Pizzo og Capo Vaticano
Tropea er kendt for sine smalle gyder, romantiske restauranter og krystalklare vand. Dens gader er fyldt med hyggelige spisesteder, der serverer det bedste fra det italienske køkken. Her kan du opleve det lokale liv blandt delikatessebutikker og markeder. I Tropea kan du bo på det kun-for-voksne hotel TUI Blue Tropea TTTT, som byder på betagende udsigt over den smukke Baia di Riaci-bugt. På klare dage kan du endda få et glimt af Stromboli-vulkanen, hvilket forstærker det allerede fantastiske landskab.

default

Pizzo, en anden destination, charmerer med sine caféer, smukke kirker og sin berømte tartufo-is. For naturelskere tilbyder Capo Vaticano fantastiske strande, afsides svømmebugter og hoteller tæt på naturen. I Capo Vaticano kan du bo på Blue Star Blue Bay Resort TTTT-hotellet, som byder på dejlige omgivelser nær stranden. Dette lille og venlige hotel ligger på klippetoppe, kun en kort gåtur fra en smuk strand, hvor solstole er reserveret til hotellets gæster.

TUI tilbyder også et rigt udvalg af italienske oplevelser og aktiviteter. Du kan svømme, snorkle eller vandre for at beundre den omgivende natur. Regionens kulturelle rigdom og historiske seværdigheder gør Calabrien til et perfekt feriested for rejsende, der søger ægte kulturelle oplevelser.

Calabrien tilbyder en unik mulighed for at udforske italiensk vinkultur og madkultur. Regionen er særligt kendt for sine høj-kvalitets og smagfulde vine, der afspejler dens rige kulinariske arv. Under din ferie kan du opleve autentisk italiensk vinproduktion og tage på en tur til en vingård. På denne udflugt lærer du om vinfremstillingsprocessen og smager unikke italienske vine, alt imens du nyder uforglemmelige udsigter over Tropeas kyst.

Share