Rejsemål med få turister: Lyon i Frankrig

Rejsemål med få turister: Lyon i Frankrig

Trænger du til en pause fra de sædvanlige populære rejsemål som Paris, London, Tokyo, Barcelona og Bangkok? Vil du gerne opleve noget, der er mindre kendt, men lige så spændende? Næsten halvdelen af de danske rejsende (48%) siger ifølge en undersøgelse fra Booking.com, at deres motivation for at rejse er at besøge steder, de ikke før har været, så Booking.com har dykket ned i sine data fra rejsende for at finde alternative rejsemål, der er værd at opleve, og som har samme stemning, oplevelser og spænding, men færre mennesker.

Vi bringer her på VilGerneleve.dk løbende information om en række af disse alternative rejsemål. Her om Lyon i Frankrig.

LyonFrankrig
Paris er som regel den første by, der dukker op når man tænker på at besøge Frankrig, takket være ikoniske vartegn som Eiffeltårnet og Louvre. Men hvis du i stedet tager mod sydøst til Lyon, vil du finde mange lignende spektakulære seværdigheder og maleriske gader, som er ideelle til at slentre rundt i og udforske byen til fods. Denne pulserende metropol i Auvergne-Rhône-Alpes-regionenimponerer besøgende med sin smukke arkitektur, med seværdigheder som amfiteateret Trois Gaules de Lugdunum og middelalderdesign i Vieux (det gamle Lyon). Brug tiden på at lære mere om stedets historie med en byvandring i Vieux Lyon, hvor du blandt andet kan høre, hvordan Lyon blev verdens silkehovedstad, og om byens bemærkelsesværdige kulinariske omdømme. Når det er tid til at slappe af, kan du slå dig ned på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter, der serverer autentiske lokale retter såsom løgsuppe og charcuteri.

Her skal du bo: Oplev mere af denne fantastiske by med et ophold på Les Suites de l’Ile Barbe. Dette femstjernede lejlighedskompleks ligger kun 10 minutter fra centrum af Lyon. Her er du omgivet af grønne planter og kan slappe af på et værelse med aircondition. Nogle af værelserne har endda terrasse eller balkon med udsigt til floden eller haven. Gæster der er interesserede i wellness og fitness, kan deltage på trænings- og yogahold, og det er også muligt at leje cykler til at udforske området.

Share